top of page

Workshops, lezingen en coaching.

Een Bereleuk project op jouw school, in de wijk of ...

 

De Berenmobiel

Op een dag vroegen allerlei kriebelige, kruipende, vliegende, dynamische en prikkende insecten asiel aan in Het Berenhuis. Omdat vliegen, muggen, spinnen en kevers nu eenmaal altijd in beweging zijn, bouwden we een oude caravan om tot een heuse Berenmobiel. Sinds toen trekken de beren er graag op uit om taalprikkels, fantasie en plezier in kunst naar buiten te brengen.

Organiseer je een feest of een beurs, een activiteit in je wijk of je tuin, vraag dan naar de mogelijkheden. Met de Berenmobiel voor je deur, in je straat of aan je schoolpoort, ben je er zeker van dat je bezoekers verrast zullen zijn.

Heb je geen plaats voor de Berenmobiel of verwacht je slecht weer, dan kunnen de beren toch nog bereleuke letterdingen begeleiden bij jou op school:
Over letters, kunst en plezier.
Workshops voor scholen en andere groepen kinderen.

 

Het Berenhuis biedt interactieve en originele workshops op maat aan, waarbij de nadruk ligt op het plezier in taal en het beleven van kunst.

 

Zo maken we samen Lettersoep. De 26 letters van het alfabet worden 26 talige spelletjes om binnen te spelen en nog eens 26 om buiten te spelen.

 

Tijdens het langere traject ‘VoorleesCollege’ leiden we kinderen op tot volwaardige voorlezers. Onze ontmoetingstaal is Nederlands, maar er is ruimte om de meertalige rijkdom in de groep te ontdekken.

Over het verlaten van je gebruikelijke denkkader.
Coaching voor bedrijven en teams.

 

In Het Berenhuis worden teamleden uitgedaagd hun volwassen denkkader te verlaten en mee te stappen in een wereld van dromen en fantasie. Het vertrouwen binnen de groep wordt aangescherpt. Er is ruimte voor fantasie en het ontdekken van  individuele talenten.

Elke coaching gebeurt op maat en in onderling overleg.

Over de Berenkast en hoe jij zelf zo’n kast in je buurt kan krijgen.

Berenkasten worden geplaatst in onderling overleg met de buurt of school die er interesse voor heeft. Samen maken we een kostenplaatje en organiseren we een openingsfeest, waarna de kast een eigen leven kan gaan leiden.

 

 

 

 

bottom of page